Hevoselle

Ruusupihan varustepuodissa myydään Rosy-tuotemerkin tuotteita kolmessa eri mallistossa. Natural pyrkii käyttämään paikallisia luonnonmukaisia raaka-aineita ja tavoittelee luonnollista ilmettä. Sweeties-mallistossa näkyy ihastuttavat värit, jotka on saatu aikaan kasvivärein. Vegan-mallisto on tuotettu täysin ilman eläinperäisiä raaka-aineita. Kaikki tuotteet on valmistettu Suomessa.

Suitset, riimut ja narut

Satulat ja huovat

Muut tarvikkeet hevosille

Rosy Natural kärpäspanta

Tarrakiinnitteisen kärpäspannan voi helposti kiinnittää hevosen suitsiin tai riimuun. Pehmeät nahkanyörit liikkuvat herkästi ja pitävät hyönteiset poissa hevosen silmistä. Nahkatuote pysyy pitkään hyvänä, kun sitä hoitaa huolellisesti.

Rosy Natural kärpäspanta on tehty värjätystä suomenlampaannahasta.
Hinta 25 v€

Rosy Natural shu fly

Shu fly on tarkoitettu kärpästen hätistelyyn. Shu fly -tupsun voit kiinnittää helposti hevosesi suitsien leukahihnaan tai satulavyön keskirenkaaseen. Vedä vain nahkalenkki renkaan tai hihnan läpi ja pujota tupsu lenkistä läpi! Anna hevosellesi rauhallisempi kesä!

Rosy Natural shu fly on tehty käsin aidosta hevosen jouhista ja lampaannahasta. Saatavilla väreissä valkoinen, harmaa, musta, mustavalkoinen ja ruskea.

Hinta 25v€

Rosy Sweeties shu fly

Shu fly on tarkoitettu kärpästen hätistelyyn. Shu fly -tupsun voit kiinnittää helposti hevosesi suitsien leukahihnaan tai satulavyön keskirenkaaseen. Vedä vain nahkalenkki renkaan tai hihnan läpi ja pujota tupsu lenkistä läpi! Anna hevosellesi rauhallisempi kesä makeissa väreissä!

Rosy Sweeties shu fly on tehty käsin kierrätyspuuvillanarusta ja lampaannahasta. Saatavilla väreissä oranssi, pinkki, sininen, turkoosi, virheä, turkoosisininen, oranssikeltainen ja violettipinkki.

Hinta 15v€

Rosy Vegan shu fly

Shu fly on tarkoitettu kärpästen hätistelyyn. Shu fly -tupsun voit kiinnittää helposti hevosesi suitsien leukahihnaan tai satulavyön keskirenkaaseen. Vedä vain lenkki renkaan tai hihnan läpi ja pujota tupsu lenkistä läpi! Anna hevosellesi rauhallisempi kesä!

Rosy Vegan shu fly on tehty käsin 100% kierrätyspuuvillanarusta. Saatavilla väreissä valkoinen, harmaa, musta, ruskea, keltainen, punainen, violetti, sininen ja vihreä.

Hinta 15v€

Rosy Natural kaulanaru

Kaulanaru on seikkailumielisille hevosihmisille sopiva tuki ja ohjausväline ilman suitsia ratsastaessa. Tämä kaulanaru on jäykkää köyttä.

Rosy Natural kaulanaru on tehty 30% suomenlampaanvillasta ja 70% kierrätyspuuvillasta. Saatavilla väreissä valkoinen, harmaa, beige, ruskea ja musta.

Hinta 30v€

Rosy Sweeties kaulanaru

Kaulanaru on seikkailumielisille hevosihmisille sopiva tuki ja ohjausväline ilman suitsia ratsastaessa. Tämä kaulanaru on pehmeää, riimunnarumaista köyttä.

Rosy Sweeties kaulanaru on tehty 30% suomenlampaanvillasta ja 70% kierrätyspuuvillasta. Saatavilla väreissä pinkki, sininen, turkoosi, vihreä ja oranssi.

Hinta 30v€