Get a site

Ratsastajalle

Rosy Natural ratsastushame

Ratsastushame pitää vilukissan jalat lämpiminä kovemmassakin vauhdissa. Tässä Aittajärvellä käsin tehdyssä hameessa on nappikiinnitys ja vyönlenkit, jos nappien rei’ät eivät riitä kiristämiseen. Hame on takaa nilkkamittainen ja edestä noin säären puoleenväliin.

Rosy Natural ratsastushame on tehty täysin suomenlampaanvillasta. Värivaihtoehdot musta, beige, ruskea, valkoinen, vihreä ja punainen. Koot XS-XL.
Hinta 75v€

Rosy Natural villapaita

Suomalaisesta lampaanvillasta tehty villapaita pitää kenet tahansa lämpimänä kesät ja talvet. Paita pitää hyvin muotonsa ja sen alle mahtuu hyvin aluspaita tai vaikka kaksi.

Rosy Natural villapaita on tehty täysin suomenlampaanvillasta. Villapaitaa on saatavilla perusvalkoisena, Antti- ja Jussi-kuoseissa ja islantilaisena kuviona oranssina ja vihreänä. Koot XS-XL.
Hinta 80v€

Heijastinliivi

Pysy turvassa hämärään vuodenaikaan ja pukeudu heijastimiin. Heijastinliivi on iso ja näkyvä ilmoitus autoilijoille ja pyöräilijöille että olet tiellä kävelemässä ja sitä voi käyttää tilanteessa kuin tilanteessa. Tässä heijastinliivissä on tarrakiinnitteiset hihnat, joista alemmalla voidaan kiristää liiviä vyötärön kohdalta. Huomioi kuitenkin, että ratsastaessa myös hevosella tulisi olla heijastimia tai jokin valo.

Saatavilla vihreänä, keltaisena, oranssina ja pinkkinä. Saatavilla lasten ja aikuisten koot.
Hinta 15v€

Rosy Natural huopikkaat

Huopikkaat ovat Venäjän puolelta peräisin olevat talvikengät, joihin mahtuu hyvin villasukkaa tai muuta lämmikettä. Parhaimmillaan huopatossu on pakkaslumessa. Nämä huopikkaat on tehty Aittajärvellä käsityönä ja niiden pohjana on lampaannahkaa. Kiristysnarut voi löysätä ja saappaan varren taittaa matalammaksi.

Rosy Natural huopikkaat on tehty täysin suomenlampaanvillasta ja niiden pohja on lampaannahkaa. Saatavilla koot 34-46. Lasten kokoja saatavilla erityistilauksesta. Väreinä harmaa, musta, ruskea, sininen, vihreä ja punainen.
Hinta 50v€

Westernhattu

Oletko todellinen lännen sankari ja lehmipoika? Valitse siis tämä suomalaiselle cowboylle sopiva kotimaisesta nahasta tehty hattu! Hatussa on kiristysnauha, joten se ei lennä tuulen mukana.

Tehty lampaannahasta ja kierrätyspuuvillanarusta.
Hinta 45v€