Ratsastajalle

Rosy Natural ratsastushame

Ratsastushame pitää vilukissan jalat lämpiminä kovemmassakin vauhdissa. Tässä Aittajärvellä käsin tehdyssä hameessa on nappikiinnitys ja vyönlenkit, jos nappien rei’ät eivät riitä kiristämiseen. Hame on takaa nilkkamittainen ja edestä noin säären puoleenväliin.

Rosy Natural ratsastushame on tehty täysin suomenlampaanvillasta. Värivaihtoehdot musta, beige, ruskea, valkoinen, vihreä ja punainen. Koot XS-XL.
Hinta 75v€

Rosy Natural villapaita

Suomalaisesta lampaanvillasta tehty villapaita pitää kenet tahansa lämpimänä kesät ja talvet. Paita pitää hyvin muotonsa ja sen alle mahtuu hyvin aluspaita tai vaikka kaksi.

Rosy Natural villapaita on tehty täysin suomenlampaanvillasta. Villapaitaa on saatavilla perusvalkoisena, Antti- ja Jussi-kuoseissa ja islantilaisena kuviona oranssina ja vihreänä. Koot XS-XL.
Hinta 80v€

Rosy Natural villatakki

Jos villapaita ei sovi omaan tyyliin, voi tyylikäs villatakki olla parempi vaihtoehto. Alle mahtuu hyvin paita tai kaksi ja tarvittaessa vyötäröä voi kiristää vaikkapa vyöllä. Tiheään kudottu villakangas pitää lämpöä hyvin, mutta ei ole liian paksua.

Valmistettu 100% suomenlampaanvillasta. Napit puuta ja sisäsauman pesulapussa kiinni yksi varanappi. Saatavilla mustana, ruskeana, punaisena, vihreänä, vaalean sinisenä ja roosan sävyisenä. Koot XS-XL.
Hinta 70v€

Rosy Vegan poolopaita

Tyylikäs poolopaita estää tuulta vihmomasta niskaa. Taitetun kaulaosan voi nostaa tarvittaessa ylös. Mukavan pehmeä paita on joustavasti ribbineulokseksi kudottua puuvillaa, mutta pitää muotonsa hyvin.

Valmistettu 100% kierrätyspuuvillasta. Saatavilla mustana, mustapunaisena, beigenä, beigepunaisena, valkoisena, valkopunaisena, keltaisena, punaisena, sinisenä ja pinkkinä. Koot XS-XL.
Hinta 50v€

Rosy Vegan farkut

Tästä kestävät housut niin tallikäyttöön kuin kaupungillekin. Ajaton suoralahkeinen malli uudistuu nykyaikaan sopivasti muodikkaammaksi, kun lahkeet kääräisee ylöspäin. Näiden farkkujen eettisyydestäkään ei tarvitse huolestua, sillä ne on valmistettu Suomessa kierrätyspuuvillasta.

Värivaihtoehdot ovat vaalea tai tumman sininen, vihreä, ruskea ja musta. Koot XS-XL.
Hinta 95v€

Heijastinliivi

Pysy turvassa hämärään vuodenaikaan ja pukeudu heijastimiin. Heijastinliivi on iso ja näkyvä ilmoitus autoilijoille ja pyöräilijöille että olet tiellä kävelemässä ja sitä voi käyttää tilanteessa kuin tilanteessa. Tässä heijastinliivissä on tarrakiinnitteiset hihnat, joista alemmalla voidaan kiristää liiviä vyötärön kohdalta. Huomioi kuitenkin, että ratsastaessa myös hevosella tulisi olla heijastimia tai jokin valo.

Saatavilla vihreänä, keltaisena, oranssina ja pinkkinä. Saatavilla lasten ja aikuisten koot.
Hinta 15v€

Rosy talviratsastushanskat

Muhkeat villavuoriset talviratsastushanskat pitävät sormet lämpiminä tuulessa ja tuiverruksessa. Erillinen pikkurillin paikka mahdollistaa ohjien oikeaoppisen pitelyn. Lampaannahkapaikat kämmenen puolella varmistavat, etteivät ohjat luiskahda käsistä tiukoissakaan tilanteissa. Hanskoissa on ranteessa ja kämmenselässä heijastinviimeistely.

Materiaalit suomenlampaanvilla ja -nahka ja kierrätyspuuvilla. Saatavilla mustana, valkoisena, pinkkinä, punaisena, sinisenä, turkoosina ja vihreänä.
Hinta 35v€

Rosy Natural huopikkaat

Huopikkaat ovat Venäjän puolelta peräisin olevat talvikengät, joihin mahtuu hyvin villasukkaa tai muuta lämmikettä. Parhaimmillaan huopatossu on pakkaslumessa. Nämä huopikkaat on tehty Aittajärvellä käsityönä ja niiden pohjana on lampaannahkaa. Kiristysnarut voi löysätä ja saappaan varren taittaa matalammaksi.

Rosy Natural huopikkaat on tehty täysin suomenlampaanvillasta ja niiden pohja on lampaannahkaa. Saatavilla koot 34-46. Lasten kokoja saatavilla erityistilauksesta. Väreinä harmaa, musta, ruskea, sininen, vihreä ja punainen.
Hinta 50v€

Rosy Sweeties ratsastussukat

Vedä lämpimät ja ihanan hempeän väriset ratsastussukat jalkaasi ja tunne pehmeä merinovilla. Saumattomat sukat mukautuvat jalkaan, eivätkä hankaa tai paina.

Valmistettu kotimaisesta 50% merinovillasta ja 50% lampaanvillasta. Valikoimassa perusväristen sukkien lisäksi ruudullinen ja raidallinen vaihtoehto. Saatavilla väreissä keltainen, vihreä, sininen, pinkki ja punainen.
Hinta 20v€

Westernhattu

Oletko todellinen lännen sankari ja lehmipoika? Valitse siis tämä suomalaiselle cowboylle sopiva kotimaisesta nahasta tehty hattu! Hatussa on kiristysnauha, joten se ei lennä tuulen mukana.

Tehty lampaannahasta ja kierrätyspuuvillanarusta.
Hinta 45v€